viernes, 18 de mayo de 2012

Solstici - Reencarnación 15/15

Y este es el último.



4 comentarios:

esther dijo...

Nois, un bon treball. Se que ho tenies in mente i ho has fet, com tot allò que tu et proposes. Sembla, pot donar a entendra que la teva vida es trista, però jo se que no es aixì. que un cop acceptada la situació, ets feliç, malgrat en Miquel i l'Aina, però saps el qué, ells s'ho perden. I hi han coses a la vida, que o les fas ja o després no pots fer-les i...la resta de la vida...la resta de la vida ja no es vida, es altre cosa que no et deixa viure. Però cadascú es responsable dels seus actes i ha de tirar endavant (si pots) amb ells.

Adilia Aires dijo...

Las cosas que se te ocurren Joan... Tu mente es prodigiosa. Estoy totalmente de acuerdo con Esther. En cuanto a mí no me gustaria nada reencarnarme en un robot. Sabes lo que creo? Viviremos en el recuerdo de quienes nos han querido y luego nos esfumamos en la nada.
Un beso

Belen dijo...

siiiii, un viu en el record de la gent que l'estima. la meva mare viu en mi. donaria la vida per tornar-la a abraçar, una última vegada, i dir-li que l'estimo, que te 3 nets, que estem bé però que la trobem a faltar. SEMPRE. Sommio amb ella moltes vegades....

Joan Garrido dijo...

Hola Belén. La veritable eternitat resideix en el nostre record dins de la memòria dels altres. Estic d'acord amb tu.